Bruce Presents, de programmareeks van het Bruce Museum met opinieleiders op het gebied van kunst en wetenschap, keert terug op donderdag 4 juni, 19.00 – 20.30 uur (EDT), met een Zoom virtueel paneldiscussie: Architectuur 20/20: Nieuwe visies voor openbare ruimtes in het tijdperk van COVID-19.

Hoe zal de wereldwijde coronaviruspandemie de manier veranderen waarop openbare ruimtes worden ontworpen of aangepast, van klaslokalen tot auditoria, openbare toiletten tot restaurants, gangen tot liften? Welke invloed zal de noodzaak van voldoende sociale afstand hebben op de manier waarop openbare ruimtes worden gebruikt in een post-lockdown-omgeving?

Vier vooraanstaande architecten die deskundig inzicht bieden in deze nieuwe en dringende vraagstukken, wiens praktijken zich richten op het ontwerp van openbare gebouwen en ruimtes: Steve Dumez, Principal en Director of Design bij EskewDumezRipple; Nick Koster, directeur van Snøhetta, landschapsarchitect, LEED AP; Maitland Jones, Principal bij Deborah Berke Partners; en Paul Schulhof, Principal bij Tod Williams Billie Tsien Architects.

In een tweede segment van het programma zullen drie uitvoerende bestuurders van vooraanstaande culturele organisaties het gesprek aangaan. Ze zijn Pamela Franks, uitvoerend directeur van het Williams College Museum of Art in Williamstown, MA; Nico Wheadon, uitvoerend directeur van NXTHVN, een multidisciplinaire incubator voor kunst in New Haven, CT; en Robert Wolterstorff, The Susan E. Lynch Executive Director van het Bruce Museum.

De vier architecten openen het programma om 19:00 uur; de drie museumdirecteuren voegen zich om 19:45 uur bij het panel. Het programma wordt afgesloten met een Q & A-sessie onder leiding van Leonard Jacobs, producer van Bruce Presents.

Categories: haagslof

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *